(lilek, cuketa, paprika, rajčata)
Doporučujeme teplé omáčky:
-s vlašskými ořechy, švestkovými povidly se zástřikem slivovice
-se smetanovou pepřovou
-s kapari a slaninou
S kuřecími kousky, černými olivami, smaženými kousky nivy, bylinkovou omáčkou a krutony.
Křehký listový salátek s kuřecím masem, slaninkou, dresinkem sypané parmezánem
olivový olej, česnek, feferonky, sušená šunka
losos, smetana, bazalka, tymián
kuřecí maso, sušená šunka,červená cibule, česnek, paprika, bílé víno,parmezán
hříbky, cuketa, česnek, bazalka, lanýžový olej, parmezán
kuřecí maso, smetana, parmezán
kuřecí maso, smetana, špenát listový, parmezán
Pastu připravujeme dle originálních italských receptů